Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit
TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Blog

Топ-5 трендів ресторанного бізнесу в 2023 році: що буде гарячим цього року?

Для успішного функціонування ресторану важливо слідкувати за ресторанними трендами. Це дозволяє ресторану відрізнятися від інших закладів та пропонувати своїм клієнтам нові, свіжі та цікаві ідеї. Також це, допомагає ресторану зберегти конкурентну перевагу та привабливість в очах споживачів. Слідкування за ресторанними трендами може допомогти ресторану збільшити свою популярність серед клієнтів, а відповідне використання трендів може зробити ресторан більш привабливим для нових гостей та збільшити рівень задоволення постійних. Сьогодні поговоримо про п’ятірку можливих  тендів ресторанного бізнесу,  які на нас очікують в 2023 році.

  1. Екологічність і сталість: Більше ресторанів буде зосереджено на екологічних та сталих практиках, таких як використання місцевих та сезонних продуктів, рециклінг та компостування відходів, використання енергоефективних технологій, тощо.
  2. Здорове харчування: Зростаюча свідомість про здоров’я та добробут приведе до того, що ресторани будуть пропонувати більше здорових, а також вегетаріанські та веганські варіанти.
  3. Технології та інновації: Ресторани будуть використовувати нові технології та інновації, такі як розумні меню на основі штучного інтелекту, оплату з мобільного телефону, безконтактні замовлення та доставку їжі з допомогою дронів.
  4. Глобалізація: Ресторани будуть пропонувати більше міжнародних кухонь та страв, включаючи екзотичні страви зі всього світу.
  5. Неформальність: Ресторани будуть намагатися створити більш неформальну та розслаблену атмосферу, що дозволить гостям насолоджуватися їжею у більш казуальному середовищі. Наприклад, це може бути більше фаст-фуд ресторанів зі здоровою їжею та веселими іграми, які привертають сімейні відвідування.

 

Отже, тренди залежать від багатьох факторів, таких як зміни в культурі споживання, розвиток технологій та зміни попиту на різні типи кухонь. Тому в ресторанній сфері завжди потрібно шукати можливості для розвитку.

aboa