Правильне розміщення обладнання на кухні ресторану - гарантія комфортної, оперативної та професійної роботи команди кухарів.
Проектування включає в себе:
Створення планово-технічного завдання (тип закладу, місце знаходження, товаропостачання, виробництво, форма обслуговування, режим роботи, кількість співробітників)
Підготовка загальних проектних даних
Пояснювальна записка
План розстановки технологічного обладнання
Специфікація торгово-технологічного обладнання
Схеми підключення основних комунікацій (електроенергія, вода, каналізація)
Схеми вентиляційних мереж
Проектування з готовим планово-технологічним завданням включає в себе:
План розміщення технологічного обладнання
Специфікація торгівельно-технологічного обладнання
Схеми підключення основних коммунікацій (електроенергія, вода, каналізація)