Технологічне проектування кухні об’єктів HORECA
Правильне розміщення обладнання на кухні ресторану - гарантія комфортної, оперативної та професійної роботи команди кухарів.
Проектування включає в себе:
- Створення планово-технічного завдання (тип закладу, місце знаходження, товаропостачання, виробництво, форма обслуговування, режим роботи, кількість співробітників)
- Підготовка загальних проектних даних
- Пояснювальна записка
- План розстановки технологічного обладнання
- Специфікація торгово-технологічного обладнання
- Схеми підключення основних комунікацій (електроенергія, вода, каналізація)
- Схеми вентиляційних мереж
Проектування з готовим планово-технологічним завданням включає в себе:
- План розміщення технологічного обладнання
- Специфікація торгівельно-технологічного обладнання
- Схеми підключення основних коммунікацій (електроенергія, вода, каналізація)
- Схеми вентиляційних мереж