Ресторанний консалтинг. Базові послуги.
Базові послуги. Додаткові послуги обговорюються індивідуально.
Розробка або доопрацювання концепції об’єкта.
- Розробка унікальної торгової пропозиції
- Розробка та виготовлення меню кухні та бару
- Розробка нового концепту або редизайн
- Розробка нового фірмового стилю
- Розробка меню згідно нової концепції
- Дизайн приміщення
- Підбір персоналу
- Введення або доопрацювання посадових інструкцій
- Розробка маркетингової стратегії Вашого ресторану
Постановка та введення всіх типів звітності
- Управлінський звіт
- Касовий звіт
- Звіт про продаж
- Звіт операційної діяльності для інвестора
- Введення журналу зачисток
Введення систем обліку
- Введення комп’ютерних систем обліку товарообороту
Організація фінансової дисципліни закладу
- Навчання управлінню фінансами
- Введення касової дисципліни
- Побудова системи бухгалтерського обліку
- Побудова системи господарського обліку та звітності вашого ресторану
- Економія та планування
Розробка кадрової політики
- Управління людським ресурсом
- Оцінка та відбір персоналу
- Аналіз конкурентів
Організація фінансової дисципліни об’єкта
- Розробка та введення чек-листів для всіх підрозділів ресторану
Послуга «Таємний гість»
- Оцінка стандартів обслуговування
- Якість сервісу та знання меню
- Зовнішній вигляд співробітників залу
- Атмосфера закладу
- Компетентність менеджера ресторану