Ресторан «під ключ»
Концепція, архітектура,дизайн, технологія та наповнення.
Відкриття ресторану «під ключ»
- Створення цілісного концепту закладу
- Розробка логотипу
- Дизайн-проект інтер’єру
- Пошук підрядників для виконання ремонтно-будівельних робіт
- Контроль виконання ремонтно-будівельних робіт
- Розробка маркетингової стратегії
- Розробка фірмового стилю
- Розробка технологічного проекту
- Закупка необхідного обладнання та інвентаря згідно з технологічним проектом
- Пошук постачальників та укладання договорів
- Пошук співробітників
- Розробка та введення документообігу ресторану
- Розробка барного меню (асортимент, технологічні карти, калькуляції, варіанти подачі)
- Розробка меню кухні(асортимент, технологічні карти, калькуляції, варіанти подачі)
- Організація роботи залу, бару та кухні
- Введення касової дисципліни
- Побудова системи господарського обліку та звітності ресторану
- Економія та планування
Розробка меню кухні та бару, розробка технологічних карт та калькуляцій
- Розробка нового меню згідно технологічних характеристик кухні в закладі
- Розробка техніко-технологічної документації
- Розробка калькуляційних карт
- Структура меню, кількісний бар’єр та його навігація
- Опис страв та деякі хитрощі ресторанного маркетингу
- Націнка та політика ціноутворення
Проектування та відкриття «під ключ» ресторанів, піццерій, кондитерських, кафе, барів, бургерних та фаст-фудів
Як відкрити ресторан, щоб мінімізувати всі ризики і уникнути можливих проблем? Одною з областей спеціалізації нашого агентства є відкриття об’єктів харчування «під ключ», що включає в себе всі деталі, від розробки бізнес-плану до ресурсного й технічного забезпечення проекту. Ми допоможемо Вам пройти весь шлях, від ідеї до повної реалізації успішного ресторанного проекту. Також наша команда вирішує будь-які задачі для ефективного розвитку, адже потенційних помилок та неправильних рішень, що можуть привести до повільного розвитку бізнесу та низького рівня доходу, дуже багато.
Основною відправною точкою в відкритті ресторану, якщо Ви визначились з сумою інвестицій, буде приміщення, під яке, в перспективі буде розроблятися стиль та концепція. Після визначення проекту, ми розробимо всю документацію по майбутнім лінійним та інвестиційним затратам. Ви будете розуміти діапазон зарплатного фонду, суми закупок та інших затрат, які згодом не стануть для Вас неприємним сюрпризом. Маючи за плечами великий досвід реалізації важких, різноманітних проектів та сміливих ідей, ми створимо таймінг реалізації проекту, що виключає хаотичність та неорганізованість і дозволяє повністю підготувати ресторан до відкриття. Також, Ви зможете отримати вичерпну консультацію з усіх питаннях, зв’язаних з відкриттям та функціонуванням ресторанного закладу.
Ми зацікавлені в Вашому успіху! Наша команда – професійні дизайнери, повара, технологи та менеджери, які виконують поставлені задачі на самому високому рівні.