Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit
TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

АУДИТ

Section Title Separator
Прибуток вашого ресторану - це затратна частина. Частіше за все, різні ``схеми`` починаються саме з неї.

Управлінський аудит

  • Загальний аналіз ефективності роботи Вашого закладу і його керуючого складу
  • Виявлення слабких сторін в керуванні Вашим закладом
  • Фінансовий і бухгалтерський аудит закладу
  • Аналіз операційних витрат ресторану та їх оптимізація

Кадровий аудит

  • Оцінка відповідності кадрів по відношенню до цілей та стратегії розвитку ресторану
  • Аналіз, перевірка і розробка всієї необхідної чи відсутньої документації
  • Атестація персоналу

Аудит ТТК та зовнішньої інвентаризації

  • Виявлення помилок та невідповідностей в техніко-технологічних картах
  • Виявлення помилок та невідповідностей в калькуляційних картах
  • Проведення контрольного зважування
  • Інвентаризація

Аудит закупок

  • Незалежний зріз цін на торгівельних майданчиках
  • Аналіз існуючих та підбір необхідних постачальників
  • Аудит служби постачання вашого закладу

Оптимізація витрат

  • Аналіз операційних витрат ресторану
  • Рекомендації з управління фінансами
  • Введення системи управлінського обліку та планування

Маркетинговый аудит

  • Глибокий аналіз маркетингової стратегії Вашого ресторану
  • Оптимізація витрат зв’язаних з PR і рекламою
  • Розробка оптимізованої рекламної кампанії

aboa