АУДИТ
Прибуток вашого ресторану - це затратна частина. Частіше за все, різні ``схеми`` починаються саме з неї.
Управлінський аудит
- Загальний аналіз ефективності роботи Вашого закладу і його керуючого складу
- Виявлення слабких сторін в керуванні Вашим закладом
- Фінансовий і бухгалтерський аудит закладу
- Аналіз операційних витрат ресторану та їх оптимізація
Кадровий аудит
- Оцінка відповідності кадрів по відношенню до цілей та стратегії розвитку ресторану
- Аналіз, перевірка і розробка всієї необхідної чи відсутньої документації
- Атестація персоналу
Аудит ТТК та зовнішньої інвентаризації
- Виявлення помилок та невідповідностей в техніко-технологічних картах
- Виявлення помилок та невідповідностей в калькуляційних картах
- Проведення контрольного зважування
- Інвентаризація
Аудит закупок
- Незалежний зріз цін на торгівельних майданчиках
- Аналіз існуючих та підбір необхідних постачальників
- Аудит служби постачання вашого закладу
Оптимізація витрат
- Аналіз операційних витрат ресторану
- Рекомендації з управління фінансами
- Введення системи управлінського обліку та планування
Маркетинговый аудит
- Глибокий аналіз маркетингової стратегії Вашого ресторану
- Оптимізація витрат зв’язаних з PR і рекламою
- Розробка оптимізованої рекламної кампанії