Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit
TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Технологічне проектування кухні об’єктів HORECA

Section Title Separator
Правильная расстановка оборудования на кухне ресторана - залог комфортной, оперативной и профессиональной работы команды поваров.

Проектування включає в себе:

  • Створення планово-технічного завдання (тип закладу, місце знаходження, товаропостачання, виробництво, форма обслуговування, режим роботи, кількість співробітників)
  • Підготовка загальних проектних даних
  • Пояснювальна записка
  • План розстановки технологічного обладнання
  • Специфікація торгово-технологічного обладнання
  • Схеми підключення основних комунікацій (електроенергія, вода, каналізація)
  • Схеми вентиляційних мереж

Проектування з готовим планово-технологічним завданням включає в себе:

  • План розміщення технологічного обладнання
  • Специфікація торгівельно-технологічного обладнання
  • Схеми підключення основних коммунікацій (електроенергія, вода, каналізація)
  • Схеми вентиляційних мереж

aboa