Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit
TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Ресторан Української кухні

Ресторан Української кухні

Що таке ресторан Української кухні та чому саме на неї слід звернути увагу при виборі концепції ресторану? Давайте розбиратися разом.
Якщо звернутись до історії, ми побачимо, що Українська кухня зібрала в собі відголоски з усіх країн Європи і частково навіть країн Азії. Саме тому вона входить в десятку найпопулярніших кухонь світу, а українські страви відомі на весь світ своїм багатством та смаковими якостями.
Своєрідність української кухні в цілому, полягає в тому що кожен регіон країни характерний своїми особливостями та має секрети в приготуванні їжі та напоїв, а про українську гостинність знає напевно ввесь світ. Це ще одна причина, чому варто звернути увагу на концепцію українського закладу.

Відкриття українського ресторану має свої особливості.
Формат закладу. Це може бути як фаст фуд, наприклад, з різноманітними канапками, млинцями, так і повноцінний ресторан. Головна риса українського закладу – це гостинність та простота, як в стравах, так і в спілкуванні з гостями.
Особливості кухні. Головна особливість української кухні – це велика кількість складників а також теплова обробка продуктів, що складається з декількох етапів. Така технологія приготування дає змогу краще зберегти аромат страви та зробить її більш соковитою. Прості складники страв дозволяють реалізувати концепцію в найрізноманітніших куточках світу. Тому головний секрет полягає не в продуктах, а у вмінні з ними правильно працювати.
Технологія кухні. Тут, як і в будь якому ресторані, від якості та рівня вирішення питання технологічного проектування кухні, буде залежати швидкість обробки та видачі замовлень. А от сама технологія кухні може мати безліч варіацій в залежності від вибраного концепту (напр. кухня повністю чи частково на відкритому вогні, дровах або в печі).
Бар. Всі, хто хоч щось знає про Україну та її мешканців, знає про любов українців до різноманітних святкувань, тому наявність бару в українському закладі є необхідністю, а також, збільшує виручку на 20-30% відсотків. Українська “ барна карта“ нараховує безліч рецептів алкогольних та безалкогольних напоїв, серед яких кожен гість зможе знайти той, що прийдеться йому до смаку.
Відкривши ресторан з українською кухнею, ви в будь якому випадку поцілите в тренд, адже точки зору тенденцій на харчування у сучасному світі, таких як здорове харчування, органічна їжа чи рослинне харчування, українська кухня завдяки своєму різноманіттю задовольнить навіть самого примхливого гостя.

aboa