Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit
TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

Ресторанный Консалтинг

Section Title Separator
Базовые услуги. Остальные оговариваются индивидуально

Разработка/доработка концепции объекта

  • Разработка уникального торговые предложения
  • Составление и изготовление меню кухни и бара
  • Составление нового концепта/Редизайн
  • Создание нового фирменного стиля
  • Составление меню согласно новой концепции
  • Дизайн помещений
  • Набор персонала
  • Внедрение/Доработка должностных инструкций
  • Составление маркетинговой стратегии Вашего заведения

Постановка и внедрение всех типов отчетности

  • Управленческий отчет
  • Кассовый отчет
  • Отчет о продажах
  • Отчет операционной деятельности для инвестора
  • Внедрение журнала зачисток

Внедрение учетных систем

  • Внедрение компьютерных систем учета товарооборота

Организация финансовой дисциплины обьекта

  • Обучение управлению финансами
  • Внедрение кассовой дисциплины
  • Построение системы бухгалтерского учета
  • Построение системы хозяйственного учета и отчетности Вашего предприятия
  • Экономия и планирование

Разработка кадровой политики

  • Управление человеческим ресурсом
  • Оценка и отбор персонала
  • Анализ конкурентов

Организация финансовой дисциплины обьекта

  • Разработка и внедрение чек листов для всех подразделений ресторана

Тайный гость

  • Стандарты обслуживания
  • Качество сервиса, знание меню
  • Внешний вид работников зала
  • Атмосферу заведения
  • Компетентность менеджера заведения

Ресторанный Консалтинг

Section Title Separator
Базовые услуги. Остальные оговариваются индивидуально

Development / finalization of the concept of the object

  • Development of a unique selling proposition
  • Preparation and production of kitchen and bar menus
  • Drawing up a new concept / Redesign
  • Creation of a new corporate identity
  • Compilation of the menu according to the new concept
  • Room design
  • Recruitment
  • Implementation/Revision of job descriptions
  • Preparation of a marketing strategy for your establishment

Statement and implementation of all types of reporting

  • Management report
  • Cash report
  • Sales report
  • Operations report for the investor
  • Implementation of the sweeps log

Implementation of accounting systems

  • Implementation of computer systems for accounting of goods turnover

Organization of financial discipline of the object

  • Financial management training
  • Implementation of cash discipline
  • Building an accounting system
  • Building a system of economic accounting and reporting of your company
  • Savings and planning

Development of personnel policy

  • Human resource management
  • Evaluation and selection of personnel
  • Analysis of competitors

Organization of financial discipline of the object

  • Development and implementation of checklists for all departments of the restaurant

Secret guest

  • Standards of service
  • SPIR assessment
  • Quality of service, knowledge of the menu
  • The appearance of the employees of the hall
  • The atmosphere of the institution
  • Competence of the establishment manager

aboa